Woolrich International WI, AB  
är etablerat 1986 och bedriver handel i kunddesignad konfektion under profiler DinJacka och DinSkjorta.

Företaget grundades 1986 för import och partiförsäljning av skinnkonfektion. År 2004 ändrades inriktning mot kunddesignad, skräddarsydd konfektion av profilkläder. Nuvarande ägare, Lasse Söderqvist har utvecklat en framgångsrik nisch med kundunika företags-, klubb- och teamkläder i både vintagestil och nytt med inspiration från motor och racing med blickar vända mot USA.

Vi vänder oss till företag, klubbar och team och även till privatpersoner som med vårt stöd önskar designa egna promotionprodukter med särskild finess och vinnande profil. Vi garanterar att du får vad du beställt och eftersträvar att kunna avsluta varje affär med en fullt nöjd kund som supportar oss och vill rekommendera vår verksamhet vidare. All försäljning sker mot utställd faktura från oss med bet.villkor enligt överenskommelse. 

Vi samlar ej personuppgifter och använder ej nyhetsbrev och saknar webbutik. Dina uppgifter sparas i din flik hos oss för kommunikation endast med dig. All utveckling och försäljning sker via mail och personlig kontakt för att säkerställa fullt nöjd kund och god support. Vi gläds med nöjda kunder som rekommenderar oss vidare.

Välkommen med Din förfrågan via telefon eller via e-post: info@dinjacka.se eller via kontaktformulär nedan.

Har du möjlighet att göra ett besök är du alltid välkommen på tid som passar dig, efter överenskommelse. Här finns mycket spännande och intressant att se och prova och vi lovar att ingen behöver ångra ett besök.

Telefon: 08 - 759 57 80
Int. +46 8 759 57 80

Vår adress är
Asplövsgränd 22, 165 78 HÄSSELBY

 
Bankgiro: 123-5266

 
Org.nr. 556273-6420

Kontakta oss

Ställ din fråga eller ge oss feed-back på våra produkter. Du är även välkommen att ringa.

Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2
* Måste fyllas i.
Kontaktformulär
Meddelande *
E-post *
Telefon
Ditt namn *

Nyheter

Besök oss på:

DIXIE Car Meet 25/5
American Days 30/5-2/6

RING UPP OCH FÅ PERSONLIG SERVICE!

Vi svarar på dina frågor direkt utan att du behöver vänta i telefon eller chatta med en robot.

Leverans från lager: Collegejackor, Pilot- och Satinjackor , Skinnvästar , alla med öppningsbart foder samt Skinnjackor och KRANTZ-Jackan.

Du som redan är kund till oss vet att vi värdesätter den personliga kontakten för att kunna ge den bästa servicen, hela vägen från din idé till leverans. Nöjda kunder är våra bästa supporters och säljare.

Ring 08-759 57 80
eller om du ändå föredrar, maila till info@dinjacka.se

 

Krantz-jackan, En efterlängtad succé

Krantz-jackan

En efterlängtad och uppskattad jacka - en succé - fler än 1200 jackor sålda sedan premiär-visningen i augusti 2009!
Läs mer...