Några av våra uppdrag

ARVINGARNA

Casper Janebrink tog kontakt och sökte jackor till nya showen "I Love Arvingarna" till hösten 2022.

En glansig svart jacka i collegemodell med ärmar i guldfärgad satin med matchande stickning och brodyr blev snabbt grabbarnas val.

Casper säger: "Vi är supernöjda" och vi i vår tur gläder oss åt förtroendet och räknar in ännu en nöjd kund.

 

 

 

Arv 2r 

arv 1r

Tony Bryntesson A-Fuel Team

Tony, som många förknippar med Camaro Cup/V8 Thunder Cars, har en dragracingkarriär från 80/90 tal med bl.a. ett SM i Top-Fuel år 1995. Efter 25 års uppehåll tryckte gamla racekompisar på och erbjöd köp av en egen Nitro-Car och suget att ta upp dragracingen blev stort och aktuellt igen. Tanken var att köra full EM-säsong 2020 men Corona epidemien satte stopp.

I juli 2021 öppnades möjlighet att köra på Mantorp Drag Race Festival. Som racer ville Tony "toppa" teamet med en egen teamskjorta då de övriga professionella teamen som även skulle köra, redan hade egna teamskjortor från DinJacka.

Tillsammans med Tony jobbade vi fram en helt egen design som blev mycket uppskattad och uppmärksammad.

Vi tackar för förtroendet och önskar Tony och Teamet framgång med sitt A-Fuel Team.

ScreenHunter 51r

ARLANDA STREET CRUISERS

Lagom till utgången av 2020 fick medlemmar i Arlanda Street Cruisers sina nya jackor och visar här stolt upp dessa i samband med ett Coronasäkert nyårsfirande (med munskydd såklart).

Tidigare under året har vi levererat både skinnvästar och skjortor med deras läckra logga vilket vi som leverantör är stolta över.

Att man nu är väl rustad för en ny cruisingsäsong, som bara kan bli bättre, är vi helt överens om.

Samlingsbild ArlSC

 

 

PINAPPLE CREW

 

Här är ett kompisgäng om fyra grabbar som trivs tillsammans men bor på olika håll i landet. För att stärka och hålla kontakten levande har man länkat sig till ett eget "CREW" och visar detta med egna, unika designade jackor.

Att man skulle kalla sig "Pinapple Crew" var klart och även att man ska ha en traditionell Collegejacka som bas men i övrigt en öppen fråga.

Med andra ord, ett perfekt utgångsläge för oss på DinJacka. Efter vår vägledning med skissar och prover blev valet lätt.

Resultat: En högklassig nobel jacka att vara stolt över.

Pinappl fram 1

Pinappl bak 1

EKLUND Racing

Race-teamet från Umeå är inte bara ett gäng entusiaster utan ett professionellt dragracingteam som med världens snabbaste AUDI A5 tog hem sig i sin klass EDRS Pro Competition, 2019.

Med valet av en teamunik skjorta från oss lämnades inget åt slumpen utan tvärtom, det svetsade samman teamet för seger.

www.eklundracing.se

Bild 3r

49VÄG

Äkta Old Time Rock 'n' Roll

Detta är bandet som säger sig lira Rock 'n' Roll som luktar brylcreme och bensin! Populära och välkända i Mälardalen med omnejd för spelningar på klubbfester och företagsevent. Nu var tiden inne att visa sin proffsighet med mer matchande outfit än T-shirts, så kontakt togs med DINJACKA. Resultatet blev att vi fick leverera Collegejackor och skinnvästar med bandets logga inskuren, med färgat skinn på rygg på det sätt som vi bara kan erbjuda.
Alla nöjda och glada!


https://www.49ways.se

IMG 3062rr

IMG 3049rr

QUARTER MILE RACING

En nöjd kund skriver:


"Vi på Quarter Mile Racing vill framföra ett stort tack till Lasse på DinJacka som har hjälpt oss att designa och leverera teamskjortor till oss.

Vi är jättenöjda med dessa teamskjortor som har synliggjort teamet på ett flertal tävlingsarenor och utställningar runt om i landet".


www.quartermileracing.se

Bild uppdrag 3

SILLEN CRUISERS

Här ett glatt gäng polare hemmahörande i Södermanland med intresse för äldre bilar och tillhörande kultur. Man grundade sin cruisingklubb med mottot "En för alla...Alla för en" och med "Gemenskap" som ledord. Klubben startade 2015 och namnet valdes, då några av grundarna bor bredvid sjön Sillen, strax utanför Vagnhärad.

För att visa samhörighet på cruisingar och utflykter blev snabbt aktuellt att köpa jackor. Valet föll på vår Pilotjacka sydd i glansig svart satin med broderade loggor i silver. Många jackor har det blivit och snart kanske dags för ännu en komplettering?

Ett besök på hemsidan rekommenderar
http://www.sillen-cruisers.se

Sillen Cr

BLÅ WIKING PULLING TEAM

Blue wiking tractor pulling team är ett gäng entusiaster som förstår betydelsen av att visa full proffsighet i både material och outfit.

Med en konsekvent design skapas teamkänsla men även respekt hos andra.

Våra kunddesignade skjortor kompletterar den nobla inramningen av teamet. 


https://sv-se.facebook.com/pages/category/Sports-Team/Blue-Wiking-Pulling-Team-1676985445860136/

 

Montage 2

FIFTY/FIFTY
100%Rockabilly,
Tornedalsbandet
från Övertorneå

Att visa att man finns är viktigt och avgörande när man ska slå sig fram och ta för sig av det som bjuds av spelningar. Genom att ta fram en bandjacka med en tydlig profil, att användas både på väg till ICA eller på resa, gör att man syns, får frågor och spontant skapar nya kontakter. Det visste de fyra grabbarna i bandet och tog kontakt med oss. 
Här stolt poserande i sina genuina Collegejackor som hör musikstilen till.

https://www.facebook.com/fifty50rock/

Montage 1

JOHAN ERIKSSON, Mora           
RTR Charger-68 på SEMA Show

Så var det dags igen för Johan, uppbackad av Turtle Wax och CTEK att premiärvisa sin nya RTR på Sema Show i USA. Johan ville att hela montern skulle vara en show i sig med den lysande RTR-stjärnan i centrum, med Rock´n´Roll i högtalarna och han själv med sina medarbetare, enhetligt uppklädda i nobla teamkläder som en proffsig inramning. Veckan blev en helt sanslös succé med ständiga överord av beundran, inte minst från kända bilbyggare i USA.
Som leverantör av Teamkläderna känner vi stor glädje av att få vara en del i denna stora show. Här syns vikten av att vara proffsig fullt ut i alla detaljer och på så sätt skapa en uppmärksammad helhet. Följ gärna länken
https://www.youtube.com/watch?v=Ib14PpDX8P8&feature=youtu.be

 

Laddare Sema

Street & Cruisin Club
Halden, Norge

I den gamla fästningsstaden Halden vid Svensk-Norska gränsen arrangerar den lokala klubben, Street & Cruisin Club, i samarbete med tidningen Bilsport Classic, sedan 20 år, en GRENSETREFF för klassiska bilar. I planeringen inför jubileet beslutades att satsa på en snygg och praktisk grensetreff- och samtidig klubbjacka, i stil med Bilsport Classic´s Svenska redaktionsjacka. En redan uppskattad jacka justerades med lokal profil och ett stort antal jackor beställdes till både funktionärer och medlemmar. Jackorna mottogs med glädje och följdes av ytterligare en beställning och efter jubileet, ännu en beställning av jackor. Att kunna efterbeställa aktuellt behov ingår som en självklar service vid samarbete med oss. Leende glada medlemmar visar här sin uppskattning!

www.grensetreff.no
www.halden-amcar.no

 Montage 1r

NORSJÖ Street Bears

Att uttrycka sin samhörighet med likasinnade och stolt visa detta med snygga klubbkläder på byn, är känsla och ger respekt. Sedan slutet av 2014, då första kontakten togs, har vi haft förtroendet att få leverera klubbunika jackor och västar i takt med att klubben växer och nya medlemmar kommer till.

Här ett bildcollage med glada och trendigt klädda medlemmar på väg till och under en konsert på Motorveckan i Lycksele i år.

Låt oss samtidigt få nämna att grannklubben PHARAOHS från Lycksele är oss trogna som kund sedan 2009.

Delad glädje med våra kunder är dubbel glädje för oss!

www.streetbears.se

 

 

Festmontage

HÄGG Motorsport

Att utstråla proffsighet och visa att man finns är viktigt även för det mindre lokala teamet. Snygga teamkläder ger råg i ryggen och stärker teamkänslan vare sig det gäller lokalt eller nationellt arrangerade tävlingar.
Här, Far och Son Hägg i sina nya teamkläder vid bilen och som nu satsar fullt på årets lokala rallyserier som Sydsvenska Rallycupen och Bilsportg Rally Cup.

www.häggmotorsport.com

Simrishamnsmixen Pris r

TT GRACE

Doo-Wop Rockabilly-bandet som allt fler diggar för deras tidlösa medryckande rock'n'roll gav oss förtroendet att designa och sy upp deras scenkläder i en helt egen profil. Jackor i mjukt härligt skinn med loggor och flames inskurna i vitt skinn. Ett proffsjobb som vi fått mycket cred för! Därmed har vi breddat oss ytterligare och visat att vi fixar det mesta och gör det med klass.
www.ttgrace.com

 

Collage 1

Doorslammers YCC                   
Kirkenær, Norge

Denna bilklubb ville satsa på proffsiga klubbkläder som ett uttryck för gemenskap och medlemmars gemensamma intresse för USA-bilar.
I ett nära samarbete jobbade vi fram en tydlig klubbprofil för en skinnjacka, en textiljacka och en klubbskjorta.
Vi fick förtroendet till en mycket värdefull och rejäl beställing och har nu fått tips om att det kommer att bli en ny beställning till kommande säsong. Här en bild på några nöjda och glada klubbkamrater.

https://www.facebook.com/DoorslammersYCC

 

DSC 0166rr

Fagersta AIK

Inför hockeysäsongen hade fyra man i ledarstaben i Fagersta AIK bestämt sig för att ta fram egna jackor som en del i att visa sin profession och stärka lagkänslan bland spelarna. Från en design-idé kunde vi snabbt erbjuda en ledarjacka i genuin collegestil som fått mycket uppskattning och beundran, både hemmavid och från motståndarlagen i cupspelet.
Här ett litet bildcollage med stolta ledare och engagerade spelare.

www.faik-hockey.se

Montage

Bent Eight Car Cruisers, Strengnäs

Kan man bryggsegla med båt kan man väl garageköra med jänkebilen, tycker detta glada gäng. Vi fick besök och tillfälle att visa prover på våra kompletta skinnvästar med inskuren klubblogga och beslutet var därmed klart, så skulle det vara och inget annat! Att trivas tillsammans och kröna detta med en proffsig skinnväst att vara stolt över, ger extra känsla!

www.benteightcarcruisers.se

 BECC garagebild

SIGTUNASKOLAN, Humanistiska Läroverket

Ett av elevhemmen på skolan, SANDVRETEN, hade från en annan internatskola fått tips om våra leveranser av Collegejackor och önskade på samma sätt stärka det egna hemmets profil för god kamratlig gemenskap.

Vi gläds åt ännu en ny kund som väljer våra genuina Collegejackor där de är som allra bäst.

Här bild på några elever i en fri och relaxad stilstudie. 

IMG 1206r

IMG 1211r

DAF Norge AS

Till stöd för marknadsföringen av DAF i Norge har vi sedan 2012 levererat profiljackor med mycket god respons. Inför den årliga lastbilsmässan i Norge fick vi uppdraget att även designa och sy skjortor i "färg och profil" enligt nya XF-serien som skulle presenteras. Man ville synas och göra avtryck på marknaden vilket man som synes lyckades väl med.

www.dafnorge.no

Dafskjorta r

SEAB

Företaget SEAB som marknadsför kända bilvårdsprodukter som bl.a. Turtle wax, ville öka sin exponering mot marknaden med ett mer aktivt deltagande på mässor och bil-events. Nu gällde att verkligen synas och att visa upp en ny produkt- och företagsprofil. Genom rekommendation fick vi uppdraget att designa och leverera profilskjortor till hela försäljningsorganisationen och resultatet blev mycket uppskattat. Här är en bild av ett glatt sälj-team från Power Meet i Västerås.

Vi har hjälpt kunder att designa och låtit skräddarsy fler än 100 varianter av team- och profilskjortor under åren och välkomnar nya uppdrag.

www.seab.se

Seaab kraft

JvA Racing, Stockholm

Johan Westberg med team är välkända fighters i FIA ProMod EM Dragracingserie men har utåt uppvisat en diskret teamprofil. Kort inför EM-racet i Tierp våren 2015 fick vi uppdraget att designa och leverera teamskjortor och mekanikerbyxor för att svetsa samman teamet, visa att man finns, är att räkna med och för att exponera och ge valuta till sina sponsorer.

Det skrällde till ordentligt direkt då teamet på första tävlingen fick motta utmärkelsen BEST APPEARING FIA TEAM, symboliserad med en vacker vinsttrofé. Priset delades ut av Åsa Kinnemar, representant för Speedgroup AB som organiserar den Svenska Dragracingsporten i Sverige. Priset är instiftat för att uppmuntra teamen till professionellt uppträdande i egen teamprofil för att öka intresset från sponsorer och besökare till sporten. (Anm. Tillstånd har medgivits av Speedgroup AB för publicering av bild.)

www.jvaracing.se
www.speedgroup.eu

PM-Johan-Westberg-Tierp-juni-2015

DEVIL RUMBLERS, Sweden

Ännu ett gott kompisgäng, nu med Custombilar och old school som intresse. Man tog kontakt för att få hjälp med att ta fram en riktig och ärlig Collegejacka, en som syns, sticker ut och sammanför.
Hur svårt kan de va´ och visst vart de bra! 

Rumblers 5

ORIGINAL STREETS MK, Bro

Ett kompisgäng i Bro, Norr om Stockholm kände för att starta en egen lokal bilklubb och behövde hjälp med att utveckla sina tankar om en egen logga och att skaffa skinnvästar för att stärka känslan av gemensamhet och självklart även för att synas på byn.
Efter några samtal hade vi en logga klar och fått en beställning på västar till alla medlemmar. Loggor och personliga namn är proffsigt inskuret i skinnet som bara vi kan leverera (istället för påsydda patchar) och till fodret valdes en grön färg för att sätta en egen prägel på västarna.
Alla därmed nöjda och glada!

www.originalstreets.webnode.se

 10357259 r

AMCAR Stryn, Norge

I Nordfjord söder om Geiranger med snöklädda fjäll i bakgrunden, finns ännu en av alla AMCAR-klubbar som valt oss som leverantör till sina jackor och skinnvästar. Hög klass på både bilar och klubbkläder hör ihop och ger ett bra resultat att vara stolt över för både oss och klubbens medlemmar.

www.amcarstryn.com

 

CIMG1204r

JOHAN ERIKSSON, Mora. Bilbyggare och Champion

När Johan Eriksson med sin svarta Charger -68 (känd från bl.a. Sema Show i USA år 2011) blev inbjuden till European Showdown i Bodensee 2013, var det självklart att även teamet bakom bilen skulle ge samma proffsiga intryck. Resultatet blev utklassning och champion titel med en ny vinst att besöka Sema Show 2014. Som stolt leverantör av skjortorna gratulerar vi till vinsten.

mästare-johan-eriksson

CHEVYRACING, Sävar

Här ett ProStreet team som tycker det är väl värt att lägga en liten slant på proffsiga teamskjortor och få uppleva den riktiga teamkänslan och även bli igenkända och ihågkomna under och efter race. Vi har fått mycket positiv feed-back för skjortorna säger Ulrik Lundström helt nöjd.

www.chevyracing.se

01

DISORDER, Kisa

Ännu en bilklubb som ställer höga krav och väljer våra skinnvästar med loggor inskurna i färgat skinn likt mosaik, istället för spretiga påsyda brodyrer. Ett gäng som vet vad man vill ha och som i motsats till vad klubbnamnet säger, har riktig koll på läget (kolla fin hemsida!).

www.disorderkisa.se

00031r

Kåbe Åkeri AB

Att satsa på riktiga skjortor i åkeriets och bilarnas färger var självklart för Kåbe's Åkeri, för att ge extra tyngd till företagets profil och för att synas utåt som det proffsteam man är.

För oss som leveratör är det spännande att få jobba med en bred kundkrets, från raceteam, klubbar och företag, alla med en uttalad önskan om att vilja uppvisa proffsighet, synas och få uppmärksamhet.

B71r

TRETTEN CRUISERS

Att hög kvalité på kläder med möjlighet till personlig design och en god service inte behöver vara ett dyrare alternativ, var avgörande vid valet av oss som leverantör för Tretten Cruisers från Tretten, utanför Lillehammer. Vi är stolta och glada för förtroendet och ser ett ökat intresse från cruisingklubbar, inte bara i Norge utan även från Finland och Danmark.

www.13cruisers.no

 

 CIMG1468rr

ARVIKA HOCKEY

Våra genuina Collegejackor efterfrågas alltmer, tex. här av Arvika Hockey som sökte en proffsig, helt egendesignad lagjacka. Snabb respons med designförslag och provjackor, hög kvalité samt möjlighet till efterbeställning utan krav på minsta antal, uppskattades särskilt. Vi gläds med varje spelare som stolt vill bära sin klubbjacka.

www.arvikahockey.nu

bild spelare AH

AMCAR Sandnessjøen, Norge

I Nordland Fylke, med ca 5000 innevånare längs ut vid norra atlantkusten finns en aktiv USA-bilklubb ansluten till den Norska bilorganisationen AMCAR. Ett bevis på att det stora USA-bilintresset i Norden finns överallt. Därtill en stor glädje för oss att få vara leverantör av klubbvästar med klubblogo utförd som mosaik i färgat skinn till skillnad från vanligtvis påsydda, broderade spretiga patchar.

www.amcar-sandnessjoen.com

dsc03312rr

JK Motorsport

Intresset för Camaro Cup är större än någonsin och ett team som satsar hårt är JK Motorsport med bl.a. ny design på bil och teamskjortor. Proffsigt så det förslår säger vi och är stolta att få vara en del i satsningen.
www.jkmotorsport.se

1cam110507-0476

ABM Racing/Sjödin Motorsport

ABM Racing med Andreas Sjödin i spetsen, kommer att satsa på TopDoorslammer med sin egenbyggda Chevelle först år 2012 men har redan, till säsongen 2011, köpt sina teamkläder. Snygga kläder är en bra början säger Anderas och vi håller naturligtvis med och önskar samtidigt teamet lycka till.
www.abmracing.se

team-e1303085981728

All American Cruisers

En crusing-klubb i Danmark stolt uppklädda i sina nya fina jackor. Klubben har tidigare köpt jackor från USA men fann snabbt att våra US Varsity Jackets har många mervärden. Inte minst bättre logistik med kortare leveranstid, inga krav på minsta antal vid ny- och kompletteringsbeställningar samt allt till ett förmånligt fast pris.
www.aac-sydsjælland.dk

aac-jakke-rr

Preem AB

På Lastbil 2010 släppte Preem AB nyheten om en världsunik standarddiesel producerad på förnybara råvaror som bas.
Vi fick förtroendet att designa och leverera företagsskjortorna till säljteamet i strikt färgharmoni med mässmonter och trycksaker i avsikt att toppa satsningen för bästa genomslagskraft under mässdagarna. www.preem.se

elmia

HYDAC Fluidteknik AB

Talesättet, "Att synas är att finnas" är ingen självklarhet för alla företag. HYDAC AB har dock tidigt insett vikten av att sätta avtryck på marknaden med en tydlig, enhetlig företagsprofil toppad med en företagsskjorta. För två år sedan fick vi leverera skjortorna och när mässan Scanautomatic 2009 var aktuell i Älvsjö i oktober var det dags för en uppdaterad version. Att få extra uppmärksamhet för Årets Innovation och inför fackfolk och kunder tilldelas Scanautomatikpriset 2009 på scenen, blev en välförtjänt extra uppmärksamhetsbonus. Till vänster på bilden, företagets VD, Ulf Palmgren tillsammans med Håkan Ahlgren. www.hydac.se

 

IMG_1246r

Persåkers Speed Shop

En välkänd profil med teamet samlat inför en tävlingshelg. Lägg märke till hur enhetlig teamklädsel inkl. byxor, utstrålar proffsighet!

www.persaker.se

080615-Kjula20007

Team X3M

Med tidig framgång inom karting och en fortsatt satsning på fler racingdiscipliner med en samtidig konsekvent och tydlig profilering för att synas och göra intryck, kommer resultaten. Detta vet teamchefen Björn Hermansson. Vi fick redan från början leverera skjortor, byxor, vindjackor och teamväskor. Nu senast tuffa skinnjackor i mjuk och tunn lammnappa i flerfärg med text och loggor inskuret likt mosaik. Som leverantör av dessa proffsiga kläder till teamet, delar vi glädjen i alla teamets framgångar. (Bilden från finalen i Camaro Cup 2009)

www.teamx3m.com

 

Lasse

NDRS Super Comp 2009

Att vinna årets serie var tufft! Med entusiasm och kämpaglöd gick det! Att synas och lämna visuella spår på grid och i depå är villkor för att komma till ett samarbete med sponsorer för fortsatta framgångar - det vet grabbarna som tillhör den anrika klubben, Jakobsbergs Bilsportförening!
www.jakanbf.se

 

IMGP2378r

Street Cruisers Trelleborg

En samling jänkebils entusiaster stolt poserande i sina klubbjackor. Detta är bara en av alla bilklubbar vi kan räkna in som våra nöjda kunder.

www.streetcruisers.se

streetcruiser

Halmhatt DragRacing

Från SuperGas via Competition till ProStock - ett tufft kämpande team med fina meriter önskade förstärka sin racing-profil med stil och enhetlig klädsel på grabbarna i teamet. Här poseras stolt och vi räknar in ännu en nöjd kund.

www.halmhatt.com

 

51354404r

Team KTH Racing

Här erbjuds tekniskt intresserade ungdomar att utveckla ett racingkoncept med nya, djärva innovativa lösningar och tävlar i ett årligt Formula Student på Silverstone i England. Att även synas som det proffsteam man är var viktigt och vi fick uppdraget att leverera kläderna.

www.kthracing.se

 

team

SYNSAM Racing

Ett ungt team från Östersund med målsättning att ge ungdomar möjlighet att utvecklas inom motorsporten. Teamet har fått fram många lovande förare och under 2007 bl.a. tävlat inom Formel Renault i North European Cup. Att uppträda som ett team med egen profil är elementärt enligt teambossen Pelle Selander. Vi håller håller naturligtvis med.

www.synsamracing.com

 

2007NECPS05014

STARKOTTER Racing

Veteranen, Leif Helander med 30 aktiva år inom dragracing på banor såväl i Europa som USA, har flaggat för att dra sig tillbaka efter ett framgångsrikt sista tävlingsår 2007 med banrekord och slutseger i Europafinalen/FIA- mästerskapet. Vi är glada för att ha fått vara med på ett hörn och leverera teamets snygga skjortor, och både tyg- och skinnjackor.

www.starkotter.se

 

Din_jacka_l

Team Andreasson Motorsports

Teamet, med meriter som Champion 1998, 2000 och 2001 i FIA European Dragracing Championship i klassen Top Methanol Funny Car, satsar hårt på att återerövra segrartiteln. Vi har även i år fått förtroendet att leverera teamets kläder med förutsättning att ännu kraftfullare profilera teamet med sina sponsorer. Sponsorförhandlingar pågick in i det sista och tiden blev knapp för oss att hinna få fram jackor, skjortor och byxor till första tävlingen i England men vi klarade det med någon dags marginal. Döm själv resultatet!

www.andreassonmotorsports.com

andreasson.041r

Pejer AIP Racing Team

Stefan Pejer, själv aktiv förare på 70/80-talet, är med sitt eget team med och fajtas i Pro Super Bike. Med sjätteplats i Veidec Trophy 2006 är man nu på banan igen. Medveten om att Teamet måste synas och få uppmärksamhet, kontaktade Stefan oss om att ta fram en teamunik skjorta. Vi fick några skidare och utifrån detta förverkligade vi en teamskjorta som satt hela teamet i fokus.

www.pejer.se

Pejer_1

Telge Cruisers

Ett gemensamt intresse för USA-bilar har knutit ihop ett gäng killar och tjejer i Södertälje för spontan veckocruising och för trevlig gemenskap (även vintertid). Har man en fin jänkebil vill man ju synas varför även tanken på en snygg enhetlig cruising-jacka dök upp och snabbt förverkligades. Vi är stolta att ha fått uppdraget och anslutningen av nöjda cruisare blev helt otrolig.

 

www.telgecruisers.se

 

DSCN0955r

 

 

Nyheter

Besök oss på:

Västerås Summer Meet 4-6/7
Am Car Show Norrtälje 13/7
CCW Rättvik, Parken 28/7
CCW Rättvik, Arenan 29-30/7

RING UPP OCH FÅ PERSONLIG SERVICE!

Vi svarar på dina frågor direkt utan att du behöver vänta i telefon eller chatta med en robot.

Leverans från lager: Collegejackor, Pilot- och Satinjackor , Skinnvästar , alla med öppningsbart foder samt Skinnjackor och KRANTZ-Jackan.

Du som redan är kund till oss vet att vi värdesätter den personliga kontakten för att kunna ge den bästa servicen, hela vägen från din idé till leverans. Nöjda kunder är våra bästa supporters och säljare.

Ring 08-759 57 80
eller om du ändå föredrar, maila till info@dinjacka.se

 

Krantz-jackan, En efterlängtad succé

Krantz-jackan

En efterlängtad och uppskattad jacka - en succé - fler än 1200 jackor sålda sedan premiär-visningen i augusti 2009!
Läs mer...