Loggor, text, bilder i färgat skinn likt mosaik

På USA-jackor under många år - nu även här! Ett hantverk utfört av skickliga skinnkonstnärer.

I de olika produkternas beskrivningar kan du läsa att vi utför logotyper som ”infällda likt mosaik i färgat skinn”. Vi vill här ge dig en mer utförlig beskrivning.

Den leverantör som vi samarbetar med sedan 20 år tillbaka, har för USA-marknaden utvecklat en helt egen metod för loggor och text på plagg i skinn och yllefilt. Skickliga hantverkare, eller varför inte säga skinnkonstnärer, skär från färgat skinn ut detaljerna och bygger likt mosaik upp en logga/text som i sin tur skärs och sys in i plagget. Ej påsytt utan insytt! Där tunna linjer förekommer som konturer, figurer eller texter, dekorsys dessa med färgade trådar för att komplettera ”konstverket”.

Här nedan och i galleriet kan du se exempel på en variation av logotyper utförda på detta sätt.

Metoden öppnar nya möjligheter och ger våra produkter ett uppmärksamhetsvärde utöver det vanliga. Vi är mycket stolta över att som enda leverantör utanför USA, kunna erbjuda våra kunder ”inlägg” som ett förstahands alternativ på skinn- och yllefilt.

Produkten är unik

Aldrig fel med riktigt skinn

Logga
Buick 59
Hotrod
Firebird
Oldsmobile old
Thunderbird
Vit Oldsmobile
Vallåkra
Peterbilt
All American Day
Thunderbird 1960
Camaroklubben
Corvette C6 bil
Cobrarygg
Skull with cigarr

Nyheter

Besök oss på

GASOLINE Car Show, Katrineholm 30/10

Direktleverans från lager: COLLEGEJACKOR och SKINN-VÄSTAR med öppningsbart foder samt KRANTZ-JACKOR och övriga SKINNJACKOR          Ring för PERSONLIG SERVICE

Du som redan är kund till oss vet att vi värdesätter den personliga kontakten för att kunna ge komplett och den bästa service hela vägen från idé till leverans.

Ett enda samtal klargör mer än en lång mailväxling. Ring upp och få svar på dina frågor direkt!

Ring 08-759 57 80
eller om du ändå föredrar, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nöjda kunder är våra bästa supporters och säljare.

Krantz-jackan, En efterlängtad succé

Krantz-jackan

En efterlängtad och uppskattad jacka - en succé - fler än 1200 jackor sålda sedan premiär-visningen i augusti 2009!
Läs mer...