Genuina Collegejackor och Baseballjackor är tidlösa och bäres med stolthet.

               Vår specialitet är collegejackor, baseballjackor med din egen design!
Till dig, klubben, laget eller företaget med fri support och hjälp med skissar och original.
Collegejackor ny 5

VI GÖR DET LÄTT FÖR DIG ATT SKAPA EN EGEN DESIGN

Hos oss får du fri och personlig vägledning med skissar och original för att du ska lyckas väl med att designa en jacka till klubben eller till dig själv och undvika felköp.  Med mer än 15 års kunskap av kundanpassade kläder och vår insikt att nöjda kunder är våra bästa säljare, garanterar vi att du får det du beställt för att bäras med stolthet. Besök  galleriet  för tips och idéer. Klicka även på bilderna nedan för mer information. Ring upp 08-759 57 80 och berätta om ditt idé/ditt projekt och få svar på dina frågor direkt. 

NYHET! Collegejackor med öppningsbart foder nu i lager.
Vår genuina jacka finns i fem färgkombinationer utan design för dig som önskar komplettera med egen brodyr eller med patchar/märken, UTAN att sprätta upp eller sy genom fodret. Klicka på  uppningsbart foder  för info.

Vi håller en rak och konsekvent nettoprissättning med låga priser, med material och sömnad i högsta klass.  Detta är möjligt då vi är enda länken skrädderiet och dig. Se prisexempel nedan.

Vi syr och levererar i takt med löpande behov till föreningar och klubbar . Beställ därför endast aktuellt behov och komplettera efterhand. Detta förenklar administration och eliminerar dyrbar lagerhållning med risk för inkurans.

Vi har alla storlekar dokumenterade med måttlistor och lånar ut provjackor vid behov för att garantera val av rätt storlek. Särskilt viktigt vid personliga namn/signaturer och tex. spelares nummer.

Vi syr genuina jackor utifrån tidlös "US VARSITY STYLE" och i oslagbar kvalité. Med yllefilt i västdel och med ärmar i lammnappa eller getskinn eller hela jackan i valfritt skinn . Vi erbjuder även ett lägre-pris alternativ med yllefilt även i ärmarna eller OBS NYHET!, sydda helt i bomullstyg i samma höga kvalitet, främst till föreningar och skolor. Du kan välja mönsterstickning i krage, muddar och midja utifrån 100-tals färgkombinationer, ett matchande foder, enkelt eller quiltsytt med eller utan isolering, knäppning med knappar eller blixtlås. Alltid två innerfickor med blixtlås. 
 
Vi är ensamma om att kunna utföra kunddesign inskuren i jackan av färgat skinn, likt  mosaik (klicka på länken).Du kan även få din design utförd med brodyr, tillsammans med skinn eller i kombination med tyg (appliqué).

Med oss​ som leverantör ska du känna dig helt trygg och säker på att få det du beställt med full "Nöjd-Kund-Garanti", till ett överenskommet pris, fritt levererat utan tillkommande kostnader.
Prisexemel: en enstaka jacka med svarta skinnärmar med namn/text/logo på bröst, från 1.800:- fritt levererat inom Sverige. Med ärmar i annan färg än svart, lägg till 200:-. För andra kombinationer och vid ett antal jackor, vänligen tag kontakt för prisuppgift.

Välkommen att i första hand ringa 08-759 57 80 för frågor eller för att berätta om din designidé. Du kan även e-posta till info@dinjacka.se eller skriva ett meddelande på kontaktsidan för snabbt svar. Meddela ditt tel.nr. så ringer vi upp. Ett enda samtal kanspara en lång onödig mailväxling. Finns du i stockholmstrakten är du alltid välkommen att göra ett besök efter överenskommelse för att se dina möjligheter, prova storlekar och se hela vårt sortiment.

En genuin och äkta collegejacka bäres med stolthet och håller stilen år efter år!

SSRA ny klubbjacka
Baseballjacka som företagsjacka
Collegejacka som bilklubbjacka
Klubbjacka Pontiac Norge
Collegejackan som eventjacka
Elevhemsjacka
Lettermanjacka
Collegejacka som klubbjacka
Northside Bulls klubbjacka
Klubbjacka ACCS Kiruna
Sigtunaskolan elevhemmet Sandvreten
Fagersta AIK, ledarjacka

Nyheter

Besök oss på:

Västerås Summer Meet 4-6/7
Am Car Show Norrtälje 13/7
CCW Rättvik, Parken 28/7
CCW Rättvik, Arenan 29-30/7

RING UPP OCH FÅ PERSONLIG SERVICE!

Vi svarar på dina frågor direkt utan att du behöver vänta i telefon eller chatta med en robot.

Leverans från lager: Collegejackor, Pilot- och Satinjackor , Skinnvästar , alla med öppningsbart foder samt Skinnjackor och KRANTZ-Jackan.

Du som redan är kund till oss vet att vi värdesätter den personliga kontakten för att kunna ge den bästa servicen, hela vägen från din idé till leverans. Nöjda kunder är våra bästa supporters och säljare.

Ring 08-759 57 80
eller om du ändå föredrar, maila till info@dinjacka.se

 

Krantz-jackan, En efterlängtad succé

Krantz-jackan

En efterlängtad och uppskattad jacka - en succé - fler än 1200 jackor sålda sedan premiär-visningen i augusti 2009!
Läs mer...