Genuina Collegejackor och Baseballjackor är tidlösa och bäres med stolthet.

               Vår specialitet är collegejackor, baseballjackor med din egen design!
Till dig, klubben, laget  eller företaget med fri support och hjälp med skisser och original.
Collegejackor ny 5

VI GÖR DET LÄTT FÖR DIG ATT SKAPA EN EGEN DESIGN

Vi erbjuder personlig hjälp och vägledning med skisser och förslag, utan kostnad eller förbindelse till köp. Du får tillgång till all vår kunskap från leveranser under mer än 10 års tid för att du ska undvika både misstag och felköp. Nöjda kunder är våra bästa säljare! Besök galleriet för tips och idéer. Klicka även på bilderna nedan för mer information.

NYHET! Vill du köpa en enstaka genuin jacka och själv sy på tygmärken? Klicka på oppningsbart foder för info.

Vi håller en rak och konsekvent nettoprissättning med låga priser, med material och sömnad i högsta klass.
 
Detta är möjligt då vi är enda länken mellan skrädderiet och dig. Se prisexempel nedan.

Vi syr och levererar i takt med löpande behov till föreningar och klubbar. Beställ därför endast aktuellt behov och komplettera efterhand.  Detta förenklar din administration och eliminerar dyrbar lagerhållning och risk för inkurans (fel storlekar i lager).

Vi har alla storlekar dokumenterade med måttlistor och lånar ut provjackor vid behov. Särskilt viktigt vid personliga namn/signaturer och tex. spelares nummer.

Vi syr endast genuina jackor utifrån tidlös "US VARSITY STYLE" och i oslagbar kvalité. Med yllefilt i västdel och med ärmar i lammnappa eller getskinn eller hela jackan i valfritt skinn. Vi erbjuder även ett lägre-pris alternativ med yllefilt även i ärmarna men i övrigt samma höga kvalitet, främst till föreningar och skolor. Välj mönsterstickning i krage, muddar och midja utifrån 100-talet kombinationer, ett matchande foder, enkelt eller quiltsytt med eller utan isolering, knäppning med knappar eller blixtlås. Alltid två innerfickor med blixtlås. 
 
Vi är ensamma om att kunna utföra kunddesign inskuren i jackan av färgat skinn, likt mosaik (klicka på länken).  Du kan även få din design utförd med brodyr, tillsammans med skinn eller i kombination med tyg (appliqué).

Med oss som leverantör ska du känna dig helt trygg och säker på att få det du beställt med full "Nöjd-Kund-Garanti", till överenskommet fast pris, fritt levererat utan tillkommande kostnader.
Prisexemel: en enstaka jacka med svarta skinnärmar med namn/text/logo på bröst, från 1.600:- fritt levererat inom Sverige. Med ärmar i annan färg än svart, lägg till 150:-. För andra kombinationer och vid ett antal jackor, vänligen tag kontakt för prisuppgift.

Välkommen att ringa 08-759 57 80 för frågor eller för att berätta om din designidé, e-posta till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skriv ett meddelande på kontaktsidan för snabbt svar. Finns du i stockholmstrakten är du alltid välkommen att göra ett besök efter överenskommelse för att se dina möjligheter, prova storlekar och se hela vårt sortiment.

En genuin och äkta collegejacka bäres med stolthet och håller stilen år efter år!

SSRA ny klubbjacka
Baseballjacka som företagsjacka
Collegejacka som bilklubbjacka
Collegejackan som eventjacka
Lettermanjacka
Northside Bulls klubbjacka
Sigtunaskolan elevhemmet Sandvreten
Fagersta AIK, ledarjacka
Designa själv med tygmärken

Nyheter

Nya leveranser
JR 1CORV 1PILOTJACKOR
  

Tidlös modell åter och alltid aktuell.

Vi skräddarsyr för ditt företag/klubb/förening  

Följ länken för mer info Pilotjackan 

Krantz-jackan, En efterlängtad succé

Krantz-jackan

En efterlängtad och uppskattad jacka - en succé - fler än 1000 jackor sålda sedan premiär-visningen i augusti 2009!
Läs mer...